Cartofi la cuptor cu sos de usturoi, patrunjel si ulei de masline

de delia64 in Mancaruri de post, 11 Mai 2014 | 4797 vizualizari

 

Este o mancare de post gustoasa si rapid de facut .

 

INGREDIENTE

  • 1 kg. cartofi
  • 1 capatana usturoi
  • 1 legatura patrunjel
  • 100 ml. ulei de masline
  • sare
  • piper
Portii: 3
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi la cuptor cu sos de usturoi, patrunjel si ulei de masline:

Se curata cartofii , se spala si se crapa  in doua  , asezam cartofii  intr-un vas termorezistent.

Intr-un vas punem uleiul de masline , patrunjelul taiat marunt si usturoiul tocat .

Blenderuim cele de mai sus si condimentam cu sare si piper dupa gust .

Punem sosul peste cartofi si acoperim vasul cu o folie de aluminiu si introducem in cuptorul incalzit .

In aproximativ 40 de minute cartofii vor fi copti.

Se servasc calzi cu salata dorita .

Pofta buna !!!

TIPS-URI

1

Sosul va da un gust deosebit cartofilor .

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi la cuptor cu sos de usturoi, patrunjel si ulei de masline" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Limonada a la Cleme - reteta racoritoare si plina de vitamine

pe 02.05 la 20:10

Carrot cake reteta de tort de morcovi cu crema de branza

pe 02.05 la 14:02

Plăcinte cu carne - aperitiv gustos cu carnea rămasă

pe 02.05 la 11:25

Tiramisu la pahar cu cozonac - Rețeta unui desert ușor și delicios

pe 02.05 la 10:57

TOP
utilizatori

laura_n

3385 puncte

Rocsi

2610 puncte

Constelatialeu

2522 puncte

Catalina L

1978 puncte

oanapl

1227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Dovlecei pane de post